Thursday, June 17, 2010

veterinar or bioperubatan??

Result upu da check. Alhamdulillah, dapat pilihan ke-4, veterinar UPM. I'm glad with it! But, my head start spinning when my aunty called me and asked me to make a rayuan. Dia suruh aku tukar bioperubatan. Nak wat rayuan ke tak ni ek? Aku takut, lepas wat rayuan aku xdapat bioperubatan. And then, dapat course ntah pape nanti.

Guys, i need some advices. Antara veterinar and bioperubatan, yang mana satu lagi banyak career opportunity? Haiyaaa.. Otak waa suda mau pusing2 nii..

Kalau korang ada info pasal dua course ni, harap bleh share ngan ak ye. THANKS..

4 comments:

++:::dY[a]::::++ said...

ea,ble mg baca nie hit ak smula or text me dear!!!urgent..

Mohammad Aiman said...

yg dimaksudkan aunty tuh?
mak adik?
x silap achik, abah call malam tu kan..
tye nak tukar bio medic ke x..



anyway, istikarah la..
pikir elok2..
sebab ni kerjaya dah ni..
degree beb,,
bukan asasi dah..
straight to the point dah ni..

pikir2 elok2 ek..
istikarah...

hakeey said...

bukan mak dik.cikmoh adik abah.
dah pk masak2.
veterinar!!
i'm born to help animal.:D

ainina said...

good luck wann !

.:KLIK UNTUK MENYUMBANG:.