Saturday, June 12, 2010

WORLD CUP PUNYA PASAL

Tak tahulah ape kaitan World Cup dengan update blog. Aku pun pelik kenapa time ada sukan yang aku minat, nak update blog jadi malas. Even nak komen kat facebook pun jadi malas jugak. Masa Thomas Cup malas nak layan internet. Benda yang sama pun jadi time World Cup ni. Pelik Bin Ajaib la.hahaha..

Ape pasukan favourite korang untuk World Cup 2010 ni?? Hmm.. Aku rasa aku nak curang tahun ni. Hehe..This time im gonna support England. Ramai pemain yang famous kat team ni. For example; Terry, Rooney, Gerrard and Lampard.

Ramai yang ramal Brazil menang. Sebelum ni pun aku support Brazil.Huhu.. Tapi, lagi best kalau team Malaysia yang main. Sah2 aku support Malaysia! Memandangkan kelibat pemain Malaysia tak dapat nak tengok, jadi aku support lah team Korea Selatan jugak. Sokong team sebenua la katakan.(Korea dah menang lawan Greece tadi. RESULT : 2,0)


The match between Argentina and Nigeria just finished. Not really a good match I think. Its just the beginning of a long journey for all the teams in this World Cup edition. GOOD LUCK TO ALL TEAMS AND SUPPORTERS !

P/S : Orang cakap, perempuan tengok bola sebab tengok pemain yang handsome. Betul ke?

2 comments:

W. Hidney said...

german! hidup german hahaha

hello there *melambai2

Mohammad Aiman said...

p/s : ade orang jugak cakap, laki tengok match yg lain, sebab nak tgk pmpuan cheerleading.. betul ke?



eeww~

.:KLIK UNTUK MENYUMBANG:.